ozbekistan1
Tur Ara
  • Arama Yap

Özbekistan Vizesi

Vize Başvuru formuna ulaşmak için lütfen tıklayınız…

Tüm Başvurular

  1. Davetiye ( Özbekistan dış işleri bakanlığından teleks numarası gelmesi gerekiyor.)
  2. En az 6 ay geçerli Pasaport
  3. 2 Adet Biometrik Fotoğraf


Copyright © 2013 MCT Turizm